Referanser

"Hver morgen blir barn og foreldre tatt i mot av blide og interesserte personal. Som foreldre har vi alltid følt oss trygge på at jenta vår har fått omsorg, blitt stimulert til læring og fått utfolde seg i lek både innendørs og utendørs. Barnehagen har vært flinke til å bruke skogen i nærmiljøet. Sykkelturer og skiturer beriker barnehagehverdagen! Det har alltid vært hyggelig for oss foreldre å få en oppsummering av barnehagedagen fra personalet ved henting på ettermiddagen. Vi anbefaler Heer grendehus barnehage på det varmeste."

Hilsen Maria og Thomas Nordraak

Kjære alle dere i Heer Grendehus barnehage, Vi har sittet og sett på alle de flotte bildene, tusen hjertelig takk for alt arbeidet dere har lagt ned i dette. Alle bildene som er tatt, alle øyeblikkene som er fanget. Det ble en rørende reise gjennom de tre årene Susanna har vært sammen med dere. Vi er veldig takknemlige for at dere har gjort disse årene så gode for både oss og Susanna. Det er så vemodig og rart å tenke på at denne fine tiden nærmer seg slutten. Vi kommer til å savne dere alle sammen.

Gode klemmer fra familien Ramstad Spæren

"Pia har vært i Heer Grendehus Barnehage i 4 år til hun nå ble skolejente. Vi har vært utrolig fornøyd med barnehagen på alle måter, Pia har trives fra første stund og det har vært veldig bra samarbeide mellom barnehage og foreldre. Vi gir gjerne våre beste anbefalinger og er disponible for en eventuell referanse samtale skulle nye foreldre ønske mer informasjon om våre erfaringer."

Nina og Øivind Sann

"Vi har flere barn og har erfart flere barnehager gjennom årene.  I tillegg har vi hørt om mange erfaringer om mange barnehager fra andre foreldre gjennom årenes løp. Heer Grendehus barnhage er et foregangseksempel for alle barnehager - kanskje på nasjonalt plan.  All ære til styrer og til alle de fantastiske ansatte på Grendehuset! De er fantastisk flinke til å ivareta alle barn og foreldre på alle plan.  Andre barnehager burde komme dit å lære!"

Foreldre til en førskole gutt

"Kjempefornøyd med bytte fra en annen barnehage og nystart for min 1-åring.  Begge mine jenter stortrives og vokser/utvikler seg flott"

Mamma til 2 jenter

”Ingen over – ingen ved siden!”
Personalet er alt.   Opplegget er gjennomarbeidet.  Beliggenheten er perfekt.

Mamma til en gutt på 3 år